IT guru? Jobb hos modis

IT-guru?

Trenger du gode råd for å ta riktig retning i karrieren?

MODIS er blant verdens råeste bemanningsselskap innen IT – vi setter it-ekspertene først – fordi det er best for kundene.

Hvis du er skikkelig god på minst ett av områdene vi jobber med; infrastruktur og nettverk, brukerstøtte, test og ledelse, utvikling eller Dynamics – ja, da er du på rett plass.

Vi gir deg gjerne gode råd gjennom hele karriereløpet ditt, slik at du får ut ditt fulle potensial. Tenk på MODIS som en partner – enten du leter etter fast jobb, vikariat, er freelance eller ønsker andre typer IT-oppdrag. Med vår erfaring og et skikkelig godt nettverk finner vi det du vil ha.

Enten du er .Net-utvikler som søker en fast stilling, eller en Sharepoint-konsulent som ser etter din neste kontrakt – vi har virkelig gode relasjoner med noen av bransjens ledende bedrifter.

Vi samarbeider med spennende fagfolk som frister med kule oppdrag, og har spesialisert oss på å koble dem med tekniske ”nerder” i toppskiktet. Rekkevidden er stor og spesialkompetansen på plass – både hos deg og hos oss.

Test oss, vi liker utfordringer.