Underleverandør

Trenger du en underleverandør som er ekspert på ”high skill” IT-bemanning? Velkommen til MODIS!

MODIS er Adecco Group’s brand på leveranse av IT-spesialister, og dermed har vi en sentral posisjon i en del av verdens største bemanningsselskap.

MODIS har over 40 års fartstid og er etablert i en rekke land i Nord-Amerika og Europa. Vi har derfor et stort nettverk av selvstendige konsulenter og underleverandører, både lokalt i Norge og internasjonalt.Vi er stadig på utkikk etter de aller beste på disse områdene som tar kortere eller lengre oppdrag.

Med MODIS som samarbeidspartner får kunder tilgang til et stort nettverk av spesialkompetanse – når og der de trenger det.

Det er smart for kundene å ha en fleksibel bemanning med spisskompetanse på sine prosjekter, og det er dyrt å betale for den når du ikke har behov. Det er smart for underleverandører – ikke minst fordi noen andre ganske sikkert trenger nettopp den ekspertisen et annet sted.

La MODIS koble de beste it-ekspertene med de mest spennende prosjektene. Vi har rammeavtaler med mange av de mest sentrale aktørene – kanskje vi trenger bistand fra dere?

Må du rette blikket utover landegrensene for å finne riktig kompetanse? La MODIS gjøre jobben for deg. Da kan du fokusere på det du er god på, og slippe å bruke tid på å skaffe nødvendig dokumentasjon og tillatelser. Vi har gode rutiner, jobber internasjonalt og vet hva som skal til.

Gi deg selv et fortrinn – du får mange fordeler ved å velge MODIS som samarbeidspartner – for deg som ønsker å markedsføre dine tjenester, enten du er selvstendig konsulent eller driver firma i et smalt marked.